050 790 1101 info@4impact.nl

Interview met Gerda

VAN WERK NAAR heel ander soort WERK

GERDA – Teamleidster productiebedrijf

Gerda, teamleidster in Hal 3, kwam door reorganisatie bij haar werkgever zonder baan. Gerda is nu gelukkig (en) weer aan het werk. Toch is haar weg naar een nieuwe baan iets anders gelopen dan ze zelf vooraf had kunnen bedenken. Gerda werkt nu namelijk in de zorg.

Gerda werd door Martine o.a. geholpen bij het maken van een CV en zij volgde de Linkedin training van Impact.  Tijdens dit traject begon Gerda toch te twijfelen of zij nog wel in een productieomgeving wilde blijven werken. Ze had geen papieren of ervaring voor werk in de zorg en zij sprak daarover met Martine van Impact. Hierdoor kwam zij tot de conclusie dat ze toch het roer zou kunnen omgooien. Ook heeft Martine voor Gerda bij het UWV goedkeuring verkregen dat Gerda een opleiding mocht volgen. Zij volgt nu een traject BBL (Beroeps Opleidende Leerweg). Dat betekent dat zij nu drie jaar lang, één dag in de week naar school gaat voor de opleiding ‘persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen, niveau 4’. Dit in combinatie met parttime werken in de zorg.

 

Ik kwam erachter dat ik heel graag in de zorg zou willen werken. Dat ik dit nu parttime doe én een opleiding mag volgen, mede door de inzet van Impact, dat vind ik geweldig!

Gerda

Teamleidster, Productiebedrijf

Contact
Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Telefoon: 050 - 790 11 01
info@4impact.nl

Bezoekadres Groningen:
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Bezoekadres Zwolle:
Trawlerweg 3-5
8042 PZ Zwolle

Bezoekadres Emmen:
Hoenderkamp 20
7812 VZ Emmen

Impact Groningen

Impact Emmen

Impact Zwolle