050 790 1101 info@4impact.nl

INTERVIEW MET ALBERT

VAN WERK NAAR WERK

ALBERT – Operator

Na zijn ontslag wegens reorganisatie bij zijn werkgever in 2016, is Albert een traject met Impact ingegaan, op zoek naar een nieuwe baan.

Toen hij in september 2016 op 49-jarige leeftijd thuis kwam te zitten, viel dat in eerste instantie niet mee. Hij voelde zich best onzeker, hij had immers al die jaren nooit meer gesolliciteerd. Waarmee moest hij beginnen? Hoe moest hij dit aanpakken? Eén ding was voor hem wel duidelijk. Stilzitten was geen optie. Hij wilde het liefst direct weer aan de slag.

Met de persoonlijke begeleiding van Impact, leerde hij al snel hoe hij een goede sollicitatiebrief en CV moest schrijven. ‘Als je gaat solliciteren, dan vragen uitzendbureaus en werkgevers namelijk altijd om je CV’. Daarin staat een korte samenvatting van wie je bent en wat jouw werkervaring en diploma’s zijn. Ik had nog nooit een CV geschreven!’.

Uiteindelijk is het bij Albert allemaal heel snel te gaan. Hij hoefde niet eens een uitkering aan te vragen bij het UWV. Via een uitzendbureau kon hij dankzij zijn ervaring en CV meteen (tijdelijk) aan de slag als operator bij een zuivelbedrijf. Inmiddels werkt hij  bij DSM en is daar ook begonnen aan een interne opleiding. Hij ziet een vast contract met vertrouwen tegemoet. Albert heeft dus geen dag thuis gezeten en is daar heel erg blij mee.

Met de hulp van Martine van Impact leerde ik hoe ik een goede CV en sollicitatiebrief moest schrijven.

Albert

Operator, Productiebedrijf

Contact
Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Telefoon: 050 - 790 11 01
info@4impact.nl

Bezoekadres Groningen:
Paterswoldseweg 806
9728 BM Groningen

Bezoekadres Zwolle:
Trawlerweg 3-5
8042 PZ Zwolle

Bezoekadres Emmen:
Hoenderkamp 20
7812 VZ Emmen

Impact Groningen

Impact Emmen

Impact Zwolle